Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Jay Z beszél a We Are The World 'remake'-ről

2010.02.15. 08:51 slima

Annó amikor elkezdtek szólni a hírek arról hogy a Haitin élő emberek megsegítésének céljából feldolgozzák a régi nagy slágert, hírportálok tudni vélték hogy abban szerepet fog vállalni napjaink két nagy rappere Jay Z és Eminem, továbbá a fiatal tehetség Lady Gaga is (ismerjük el fülbemászó zenét képes csinálni -vagy azt csinálnak neki-, de mindenképpen énekelni is tud).

Történt viszont hogy később amikor sor került a stúdiófelvételre, az említett három szereplő egyike sem jelent meg a felvételeken.

A tovább mögötti videóban Jay Z elárulja nekünk távolmaradásának okait, addigis 'ingliss' nyelven összefoglalva elolvasható a lényeg:

"We Are the World’ is like [Michael Jackson's] ‘Thriller’ to me. I don’t ever wanna see it touched. I’m a fan of music. I know the plight and everything that’s going on in Haiti. I applaud the efforts: [Millions have been raised] through text [donations] to Haiti. So I appreciate the efforts and everything, but ‘We are the World’ is [musically] untouchable like ‘Thriller’ is untouchable. Some things are just untouchable. It was a valiant effort, but for me, it’s gonna be untouchable.”

Kell ezt magyarázni? Ez egy olyan sláger amihez nem lett volna szabad hozzányúlni.

Kattints a tovább-ra a videóanyagért.

 

Szólj hozzá!

Címkék: jay z offblog / hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr701759337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása