Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

'Eminem - Recovery' (HIVATALOS!!)

2010.04.14. 23:03 slima

Hosszú várakozás után miután ma hajnalban Eminem közölte a rajongókkal hogy "there is no relapse 2", azaz nem létezik relapse 2, európai idő szerint ma kora este (egy órával a cikk írása előtt) bejelentette legújabb albumának a címét, és kaptunk egy hivatalos megjelenési dátumot is ....dobpergés.... Június 22

Így van, a hír igaz. Alig több mint 2 hónapot kell csak aludnunk, és a kezünkben az új album.

A hivatalos szöveg megtalálható a http://www.eminem.com/ weboldalon, ha valaki kíváncsi a dologra.

gazából nagyon új információt nem tudhatunk meg belőle azon kívül hogy az új album címe RECOVERY, és olyan exkluzív vendégek vettek részt a készítésekor mint DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin és Boi-1da. (a lista nem teljes)

Végül pedig következzenek Eminem saját szavai az új albummal kapcsolatban eredeti nyelven:

"I had originally planned for Relapse 2 to come out last year," remarked Eminem. "But as I kept recording and working with new producers, the idea of a sequel to Relapse started to make less and less sense to me, and I wanted to make a completely new album. The music on Recovery came out very different from Relapse, and I think it deserves its own title."

(aki nem érti az így járt, egyébként annyit tesz hogy "ahogy elkezdtem dolgozni az új producerekkel az albumon, egyre inkább elvesztette az értelmét a Relapse folytatásának gondolata, és egy vadonatúj albumot akartam csinálni...a Recoveryn lévő dalok nagyon különböznek a Relapse-től, szerintem megérdemlik az új címet")

Szólj hozzá!

Címkék: album eminem recovery relapse2

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr341922208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása