Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Eminem és a Slaughterhouse közös dalt vett fel

2010.05.13. 20:13 slima

Royce Da 5'9 elárulta az XXL magazinnak, hogy csapata és Eminem közös dalt vettek fel, amelynek producere Just Blaze.

Idézem:

“That day was like a regular Slaughterhouse day on steroids,” he said. “We came in there. Just Blaze was sitting there. The beat is up. The beat is retarded. Em’s vocals were already laid. His verse is ridiculous, so you could imagine the kind of pressure that we was feeling. “

Mint azt tapasztaltuk a múltban, Eminemmel nem egyszerű egy dalban szerepelni, általában teljesen más kategóriát képvisel...viszont aki ismeri Royce Da 5'9-t, Joell Ortiz-ot, Crooked I-t és Joe Budden-t, az tudja hogy ezek a fiúk nem lacafacáznak...ebből csak jó dolog sülhet ki.

Azt hogy kinek az albumán fog szerepelni a dal azt még nem lehet tudni, ahogy azt sem hogy mikor kaparinthatjuk meg hangos és folyamatos hallgatás céljából.

Szólj hozzá!

Címkék: eminem slaughterhouse royce da 59 just blaze

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr852000999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása