Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Eminem interjú a CBS ‘60 Minutes’ című műsorában...

2010.10.11. 19:44 slima

A CBS 60 Minutes című vasárnapi műsora napjaink egyik legsikeresebb rapperének, Eminemnek az életét fogja át, megmutatván hogy hogyan lett az iskolában társai által bántalmazott gyerekből minden idők legtöbb albumát eladó rappere.

Anderson Cooper (újságíró) követe Eminemet Detroitba abba a lakókocsiparkba ahol élt, az underground klubba ahol rap csatákat vívott, meglátogatta a rapper privát stúdióját, és követte őt a Comerica Park-i koncetre is.

A rapper megosztotta Andersonnal, hogy miként tárolja dalszövegeit jegyzeteken, beszél arról hogy eszébe sem jut hogy megismerje az apját, szó esik arról a bizonyos decemberi eseményről amikor 2 óra válaszotta el a haláltól, és megosztja tapasztalatait első nagystadionos koncertjéről azóta hogy drogoktól mentes és tiszta életet él.

A rapper mindezzel szeretne segíteni azoknak, akik hasonló cipőban járnak mint amilyenben ő járt. "Ha segíthetek valakinek aki átélte ugyanazokat a dolgokat amiket én, akkor miért ne?" mondta.

A teljes interjút, és bónusz videókat megtekinthetitek a tovább mögött.

3 komment

Címkék: interjú videó eminem

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr1002363639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbzz 2010.10.11. 20:42:52

Végre nem olyan depressziós :D

salga_mate 2010.10.12. 20:26:35

Ez nagyonjó, köszi, télleg érdekes. Ugyhogy RESPECT

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.10.13. 09:16:28

@salga_mate: Hát szívesen... Én is szeretem az ilyeneket :)
süti beállítások módosítása