Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Eminem váltósúlyú boxolót fog alakítani új filmjében a Southpaw-ban...

2010.12.14. 09:00 slima

Eminem a közelmúltban adott interjúi során nem tagadta hogy újra szeretne filmezni a közeljövőben, de mint elmondta nem sieti el a dolgot, és csak akkor fog filmszerepet vállalni ha valóban számára elfogadható forgatókönyvet tesznek le az asztalára.

A legújabb hírek szerint Kurt Sutternek (a Sons Of Anarchy írója) sikerült megegyeznie a rapperrel, és ha minden jól meg jövőre már el is kezdik forgatni közös produkciójukat, melynek címe Southpaw lesz.

A film producere Eminem menedzsere Paul Rosenberg lesz, és a Dreamworks gondozásában fog megjelenni.

A rapper egy régebben sikeres, de mostanra tragédiák által súlytott váltósúlyú boxolót fog alakítani a filmben, aki a családja és gyerekei miatt újra a csúcsra tör.

Kurt Sutter szerint a film akár a 8 Mérföld folytatása is lehetne, de ezúttal egy valós biográfia helyett inkább metafórikusan mesélik el a rapper elmúlt 5 évét, a tragédiákat amiken keresztülment, és a harcot amelyet azért vívott hogy újra a csúcson lehessen.

A film címe ezúttal is kötődik a rapperhez csakúgy mint a 8 Mérföldnél, ezúttal a belkezességére utal (Southpaw = balkezes játékos). Ahogyan egy fehér gyereknek nehezebb elérnie a sikereket rapperként mint a fekete bőrű társainak, úgy a boxban is nehezebb balkezesként érvényesülni.

7 komment

Címkék: hírek eminem

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr662514729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbz 2010.12.14. 21:02:19

Lol most akkor két filmben is fog szerepelni? Mert én hallottam valami 360-ról is.:D

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.12.14. 21:05:13

@norbz: az egy gyenge pletyka volt csak ugyanúgy mint az hogy az új Batmanben ő fogja alakítani Rébuszt...

norbz 2010.12.14. 21:06:42

@slima: Ja értem...Csak a film a zene rovására ne menjen. :)

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.12.14. 21:09:05

@norbz: hát ha kapunk most is egy Lose Yourself nagyságú dalt, akkor az szerintem nem jelenti a zene rovását :)

EMIN3M 2010.12.15. 09:29:47

Engem megfogott a történet....csak remélem ő csinálja a soundtrack-ot is:D Meg hát amihez Em-nek köze van az mind érdekel
süti beállítások módosítása