Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Eminem új videóklipet forgat !?

2010.05.05. 17:04 slima

Ha hinni lehet Mr. Porter-nek, akkor ma kezdődött/folytatódott Eminem legújabb videóklipjének a forgatása.

Ma hajnalban már a Rapradaron is megjelent egy cikk miszerint valószínű hogy Eminem új klipet forgat, azt viszont az ottani szerkesztők rövid időn belül törölték....hogy miért azt nem lehet tudni, azaz mostanig csak találgatni lehetett, de valószínű hogy Paul Rosenberg  (Eminem managgere) kérésére került törlésre az a poszt.

Hogy mire fel ez a nagy önbizalom, és mit mondott Mr. Porter? Nem mondott semmit....írt!...összesen 3 bejegyzést a twitter oldalára....csekkit a tovább mögött.

Alulról fölfelé haladjatok időrendiség szempontjából.

  • legalsó (első) válasz LilLewi-nak, miszerint Marshall épp most mondta neki hogy mi újság, és éppen Em új videójának a felvételén vannak...a 3 pont után üzenet lil-nek hogy majd holnap beszélnek miután Porter meghallgat valamit akármit (LilLewi egy beteg srác akinek Em egyik alapítványa segít a gyógyulásban, és tavaly a Voodoo fesztivál keretei között sikerült neki Porterrel és Emmel találkoznia)
  • második üzi (középső) teljesen lényegtelen, valljuk be :)
  • az utolsó is nagyon érdekes...Porter megosztja velünk hogy épp a hotelbe tart visszafelé és hallgatja a kedvenc dalát a Recovery-ről, ami idézem: "wohhhhh"

Hogy melyik lehet Mr. Porter kedvenc száma arra kíváncsi lennék, és arra is hogy vajon arról készül a videóklip vagy sem....ha a Not Afraid a kedvenc akkor midkét kérdés válaszra talált, ha nem az a kedvenc akkor még bármi megtörténhet.

Szerintem, és remélem napok kérdése és sokkal többet fogunk tudni.

Szólj hozzá!

Címkék: album eminem recovery mr porter

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr751976879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása