Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Ja Rule-ra 2 év börtön várhat...

2010.12.13. 21:07 slima

Ja Rule a napokban a rendőrségen járt egy 2007-es fegyverbirtoklási ügy kapcsán, amely során New Yorkban csípték fülön egy Lil Wayne-el tartott közös fellépés után.

A jelenlegi ítélet szerint a rappernek 2 évet kell ülnie.

Az ominózus 2007-es esemény másik vesztese a fellépőtárs Lil Wayne volt akit szintén igazoltattak a rendőrök, majd végül el is ítélték és 8 hónapot kellett letöltenie a Rikers szigeten lévő börtönben.

A hírek hallatán 50 Cent egyből reagált twitter oldalán, ahol megnyugtatta Ja Rule-t, hogy ő várni fogja, és széttrúgja a seggét amint kijön a börtönből, feltéve ha nem teszik meg helyette már a fegyházban a 'barátai'.

Ja Rule válaszolt 50 Cent üzenetére, de semmi poénossal nem tudott visszavágni.

A párbeszédet eredeti nyelven megtekinthetitek a tovább mögött....

Damn da homie jah rule gotta do 2 years. Tell him I said don’t worry I got him when he come home. Lol. Yo word to my mother if anybody knock jah out and f**k him in jail its gonna be on. Lol. Yal know I’m crazy as f**’k so don’t mess with my little homie jah. Lol. I’m well connected, I’m a say it again. I’m well connected don’t f**k with my little homie jah

You see I was just trying to look out the homie now he mad at me why? lol. I don’t wish jail on nobody stay strong you little punk. Lol. The tweets I wrote were funny till I thought about who’s gonna take care his kids. We ain’t gonna forget about you little man. Lol. Come on its only 721 days stop crying. Its only 104 weeks. Wipe ya nose sucka. Be a man!!!!! Lol. There throwing a going away party for this punk they can’t even afford alcohol. there looking for sponsors know anyone. Lol. Jah came out the court room yelling who the f**k cancelled christmas. Lol

5 komment

Címkék: hírek ja rule

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr242514049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbz 2010.12.13. 21:20:05

Háhh... ez 50 Cent-től elég kemény.:D Am Eminem a Go To Sleepet nem Ja Rulenak írta?

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.12.13. 21:35:18

@norbz: De igen.

Ja Rule eredetileg 50 Centtel volt rosszban (ez oda-vissza), majd amikor 50 Cent aláírt a Shady Records-hoz, Ja Rule beszólt Eminemnek is, de ami a legrosszabb, hogy belekeverte Hailie-t is.

Ezért született a Go To Sleep, a Doe Rae Me is többek között.... (A Bully-ban is vannak sorok Ja Rule-nak címkézve...ez az egyik kedvenc diss-em :) )

salga_mate 2010.12.14. 17:45:58

ejj, én nem mernék beszólni Emnek, akármekkora kinyúrt nigga lennék...am h is volt ez a hailies dolog?

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.12.14. 18:03:32

@salga_mate: azt mondta Ja Rule hogy Hailie-ből is egy drogos k##va lesz mint Em anyjából és feleségéből.

Majd Em a the Doe Rae Me elején kiszól Hailienek hogy hozza oda a papa oszkárját, mert most feldugják Ja Rule seggébe...a dal végén pedig elmondja Ja Rule-nak hogy ha mégegyszer a szájára veszi a kislánya nevét akkor széttrúgja a seggét és kicsinálja....végül pedig Hailie megkérdezi az apját hogy "ez a Ja Rule magasabb nálam?" mire Em: "Nem kicsim...egyforma magasak vagytok" :D

salga_mate 2010.12.14. 18:41:49

uhhhh na ezér nem szólnék be neki. nincs esély ellene, olyan erö van a szavaiban
süti beállítások módosítása