Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Grammy 2010...

2010.02.09. 16:10 slima

Lezajlott rendben a Grammy díjátadó, bebizonyítva hogy magasan (vagy csak középmagasan), de tesznek a hip-hop/rap műfajra.

Történt ugyanis hogy a rap kategória díjait még a műsor előtt kihirdették interneten, megfosztva a nyertes előadókat attól hogy átvehessék, és esetleg elmondhassák a sablon köszönőbeszédet.

Az érem másik oldala hogy a showt egy rap performansz zárta Lil Wayne, Eminem, Drake, Travis Barker (Blink 182) és Alchemist előadásában.

Kezdésnek Lil Wayne és Eminem előadta Wayne most megjelent albumáról a Drop the World című "szerzeményt" amelynek klipje hamarosan megjelenik, majd Drake lépett a színpadra és közösen elénekelték a tavalyi év egyik nagy(ocska) slágerét, a Forevert.

Üröm az örömben hogy akik élőben nézték a showt azzal szembesültek hogy a rendező televízió munkatársai hosszas néma szüneteket iktattak az élő adásba, ismervén a dalok szövegében gyakran előforduló m**f**r és egyéb durvább szavak kiskorúakra való rossz hatását.

A poén az egészban az volt, hogy ők nem tudtak arról hogy kedvenc előadóink (kinek mi, és kinek ki a kedvenc) öncenzúrát gyakoroltak és helyettesítették, vagy éppen kihagyták az adott csúnya szavakat a dalszövegből.

Csak gratulálni tudunk az amerikai tévé munkatársainak.

 

Továbbiakban megtalálható az olaszországban vetített felvétel, amely cenzúra és szünetmentes..

Szólj hozzá!

Címkék: grammy lil wayne eminem drake travis barker

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr791742988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása