Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Idén a Detox-ban kötünk ki

2010.04.20. 15:14 Fiero

Hirtelen nem is tudom, hogy hány évnyi tökölés után végre itt van... vagyis itt lesz a Detox! Dr Dre nyilatkozata szerint az évek óta várt és hiányolt Detox névre keresztelt albuma idén végre felkerül a boltok polcaira. A lemezről sok konkrétumot nem lehet elmondani egyenlőre, de egy biztos: Jay Z tiszteletét teszi az Under Pressure című szám keretében.

"And I'm definitely gonna be putting the album out this year. Finally, you know, and I think everybody is gonna be happy with it. That's it right now. I'm just trying to finish this record, finally get it done, get it out and start promoting it." - Dr Dre

Ami magyarul annyit tesz röviden, hogy végre még az idén kijön a lemez, aminek mindenki örülni fog. Dre megpróbálja befejezni, kiadni és elkezdeni promotálni.

1 komment

Címkék: album dr.dre detox

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr451937273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.04.20. 15:59:19

Úgy legyen ...és majd a Grammy-n Final Battle : Dre vs Eminem a legjobb rap albumért.
Kár hogy nem fog bekövetkezni, mert a késő megjelenések miatt kevés az esély arra hogy mindkét albumot jelöljék.
Majd kiderül.
süti beállítások módosítása