Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Obie Trice elindítja saját lemezkiadó cégét

2010.04.23. 09:37 slima

"Black Market Entertainment LLC" néven alapít lemezkiadó céget a többszörös platinalemezes rapper, Obie Trice ('real name, no gimmicks').

Miután tavaly előtt (ha jól rémlik pontosan 2008 júniusában) elhagyta a Shady Recordsot, Obie új albumot adott ki Special Reserve néven amelynek producere teljes egészében MoSS volt. Az album igazából azon dalok halmazát tartalmazza (ez nagyon matekos lett) amelyeket Obie és MoSS 1997 és 2000 között készített. (a Shady Recodshoz 2000-ben írt alá)

A lemezkiadó cég alapítása mellett Obie még idén készül kiadni negyedik stúdiólemezét Bottom's Up néven, így az album már saját cége égisze alatt jelenhet meg.

Apró megjegyzés: a Bottom's Up eredetileg 2008 nyarán jelent volna meg, de mivel júniusban Obie otthagyta mentora lemezkiadó cégét az Interscope nem megfelelő hozzáállása miatt, ez meghiúsult.

Szó mi szó várjuk az új albumot, addigis a szerencsés amicsik egy Launch Party-n vehetnek részt május 7.-én pénteken.

Tovább után a lancsparti plakátja tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Címkék: obie trice

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr501944625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása