Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Jim Jonsin beszél Eminemről és a Recovery-ről

2010.05.03. 21:06 slima

Eminem soronkövetkező stúdiólemezén a Recovery-n mint arról már korábban hírt adtunk, fel fog tűnni mint producer Jim Jonsin is.

Az első hírek még arról szóltak, hogy valószínűleg az első kislemez a Jonsin által készített alappal ellátott dal lesz, de mint utólag bebizonyosodott, ennek nem volt valóságapalja, hisz az első kislemez a Boy1-Da alapjára íródott Not Afraid lett.

Jonsin most beszélt Eminem-ről, és a közös munkáról:

"Mutatott nekem Em néhány dalt, és hihetetlen volt. Elmondhatom hogy nagyon jó volt vele dolgozni, nagyon szuper, laza és vicces gyerek, vannak nagyon jó poénjai. A dal amit együtt csináltunk, -bár igazából reméltem hogy több dalt is csinálhatunk együtt- nagyon 'erős' lett, szerintem akár kislemez is kerekedhet belőle. Ez a dal olyan irányba mozdult el amilyen irányba én még soha nem mentem el...Em tudja hogy mit akar. Már a keverés nagyon korai stádiumában tisztában van vele hogy mit szeretne. Engedte nekünk producereknek hogy csináljuk a saját dolgainkat, és sok dologba belepillanthattunk. Voltak kérdései a dalszövegekkel kapcsolatban, mert mint köztudott elég dura szövegeket is tud írni, és arról kérdezett hogy szerintem mik azok amik használhatóak a rádióban. Valóban úgy gondolom hogy ez a fickó egy szupersztár....ez a srác hihetetlenül tehetséges."

2 komment

Címkék: eminem recovery

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr651972180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nalla_ 2010.05.03. 21:46:35

Ezt tudtuk eddig is....mármint, h marha tehetséges!!! Jó ebből a szögből az orra ezen a képen! :P

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.05.03. 21:47:57

@Nalla_: és light cola-val rontja az egészségét...úgylátszik hogy mióta leállt a szerekről már nem ízlik neki a Mountain Dew :)
süti beállítások módosítása