Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Rihanna nyitja az idei American Music Awards-ot

2010.10.19. 08:59 slima

Az Amerikai zenei díjátadó egy picit hangosabb lesz idén ... akár így is mondhatnánk, hiszen Rihanna fogja megynitni a gálát, akinek vadonatúj 'Loud' című albuma a ceremónia előtt 5 nappal kerül a boltokba.

Az énekesnő nem csak mint előadó vesz részt az eseményen, hiszen két díjra is jelölték, többek között a Kedvenc Női Előadó díjára.

Az idei AMA fellépőinek táborát gyarapítja még P!nk és Bon Jovi is, de biztosak lehetünk benne hogy ennyivel nem ússzuk meg.

Rihannához kapcsolódó hír továbbá, hogy a napokban olyan híresztelés látott napvilágot miszerint az énekesnő új albumára Alex Da Kid elkészíti az Eminem albumán szereplő Billboard listavezető dal, a 'Love The Way You Lie' folytatását, amely női szemszögből mutatja be a se veled se nélküled kapcsolatot. A producer tehát újra Alex Da Kid, de hogy Eminem részt vesz e a munkálatokban arról még nem lehet tudni.

4 komment

Címkék: rihanna ama

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr992382826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D12 2010.10.19. 10:12:55

Elég volt 1 is nem kell még 1 közös dal. :)

slima · http://fightmusic.hu/ 2010.10.19. 10:36:56

@D12: én azért nem haragudnék...amúgy is úgy illene hogy viszonozza Eminemnek a dolgot...egy dolog hogy Alex Da Kid volt a producer, de Eminem írta a szöveget, és az egész történetet....

Nalla_ 2010.10.19. 13:01:06

hát jah, nehogymááá! viszonozza csak, úgyis Em fogja feldobni az egészet!! ;) höh
süti beállítások módosítása