Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

50 Cent: “Eminem Elvis Presley; én csak James Brown vagyok”

2010.10.29. 08:34 slima

Az XXL novemberi címlapján mint arról már hírt adtunk, 50 Cent és Soulja Boy szerepel, az újság hasábjain pedig interjút is olvashatnak Ferrari F50-vel a szerencsés olvasók.

A magazin még nem jelent meg, de egy részét már kiszivárogtatták az interjúnak, amelyben 50 Cent azt ecseteli, hogy Eminem egy 'teljesen más állat' mint a többi rapper, ő olyan a rap-ban mint Air Jordan a kosárlabdában....sok jó játékos van, de egyik sem érhet fel Air Jordan szintjére...alant az eredeti szöveg...

“Eminem is Elvis Presley; I’m just James Brown- just the hardest-working man in show business. Em, he’s just a whole other animal..he’s like the Air Jordan to basketball. You got a lot of great players, but their brands haven’t grown to the point where Air Jordan’s brand is growing. Like, it’s not even when you match artists up that only sold 80 million records less than him. You can do the concert, but don’t get it fucked up.”

2 komment

Címkék: interjú xxl 50 cent eminem

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr302406999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nalla_ 2010.10.29. 09:32:18

Ez nem is volt kérdés 50!! :D
süti beállítások módosítása