Elköltöztünk!!

Chat BETA

Kapcsolat

Partnerek

Utolsó kommentek

Eminem Nicki Minaj albumán + Új Eminem single várható

2010.10.29. 08:58 slima

Ez nem pletyka, tényként kezelendő hogy Nicki Minaj-nak sikerült megfűznie Slim Shady-t, így Rihanna új albuma mellett az idei év legsikeresebb előadója Nicki Pink Friday című albumán is fel fog tűnni egy dal erejéig.

Ha minden igaz, akkor a dal az alteregókról fog szólni, a producer Swizz Beatz, Nicki Minaj részéről Roman, Eminem részéről pedig Slim Shady kerekedik felül a dalban...kíváncsian várjuk.

Eminem cenzúrázatlan rádióadója, a Shade45 most ünnepelte hatodik születésnapját, és ebből az alkalomból a 'főnök' betelefonált Angela Yee reggeli műsorába, ahol köszöntötte a dolgozókat, megköszönte a munkájukat, és elárulta, hogy jelenleg éppen Dr. Dre-vel van a stúdióban.....új beat készül, Eminem pedig rappelni fog rá....mily meglepő :)

Továbbá azt is elárulta hogy új kislemez is várható a jövőben, de hogy az a Recovery egyik dala lesz, vagy egy az albumtól független dal, azt nem sikerült kibogozni....Slim picit vicces kedvében volt....de inkább hallgassátok meg ti is.

1 komment

Címkék: eminem nicki minaj

A bejegyzés trackback címe:

https://fightmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr712407055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D12 2010.10.29. 18:14:34

Kíváncsi leszek erre. Remélem lesz olyan jó mint a LTWYL
süti beállítások módosítása